Menu Sluiten

Begin met lezen

Op deze pagina kan je kiezen waar je wilt beginnen met lezen. Lees de omschrijvingen en kies waar jij wilt beginnen!

Van mij – Fenna

In dit verhaal word je meegenomen in een zijspoor van Doodse Stilte. Het verhaal wordt verteld vanuit een ander personage: Fenna.
Fenna heeft een zeer problematische achtergrond en thuissituatie. Op een dag ontmoet ze Leon. Hij lijkt de man uit haar dromen, haar prins op het witte paard die haar komt redden uit de gruwelijke armen van Fons, haar stiefvader die zijn handen niet thuis kan houden. 
Fenna is dolgelukkig en is ervan overtuigd dat zij en Leon voor altijd samen bijven… 

Klik op het hartje hieronder om te beginnen met lezen. 

(dit verhaal is nog in de schrijffase… volg Saskia’s Schrijfsels op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven) 

Als ik later groot ben

Van de ene op de andere dag wordt de achttienjarige Jasmijn wakker in het lichaam van een volwassen vrouw. Haar eigen lichaam welteverstaan! 
Door een ongeluk heeft ze geheugenverlies en moet ze haar nieuwe -door haarzelf opgebouwde- leven gaan herontdekken. 
Maar… is dat het leven wat ze altijd gewild heeft? Ondanks haar beauty kamer, inloopkast en knalroze glitter stiletto’s? 
Wat gebeurt er als je een tiener van de ene op de andere dag als drukbezet advocate én moeder in 2019 gooit? Compleet met skinny jeans en onbegrijpbare Iphone? 
Dan krijg je de roman/chicklit: ‘Als ik later groot ben’.

Klik op de cover om te beginnen met lezen. 

Doodse Stilte

De man van Esmee komt op gruwelijke wijze om het leven door een auto-ongeluk, waardoor ze achterblijft met twee jonge kinderen.
In dit uniek geschreven, heftige verhaal word je meegesleurd in het turbulente leven van het hoofdpersonage.
Haar verdriet, gecombineerd met de zorgen om haar kinderen, zorgen ervoor dat je het waarschijnlijk niet droog kunt houden. 
Dit drama is op Bol & Hebban zeer hoog gewaardeerd en was Saskia’s debuut. 

Klik op de cover om te beginnen met lezen. 

Het Krullenboek

Nadat ik jarenlang de hele drogist leeg kocht met alles waar ‘frizz free’ op stond en mijn beste vriend de stijltang was, liep ik op een gegeven moment tegen de Curly Girl Methode (CG methode) aan. Naar horen zeggen de allerbeste manier om je krullen te verzorgen. Sceptisch als ik ben, besloot ik eerst op onderzoek uit te gaan. Ik kwam online in een wirwar van informatie terecht en ben maanden bezig geweest met de juiste informatie filteren. 
Uiteindelijk is er een informatief boek geboren, geschikt voor iedereen met minimale krul tot aan diegene die een gigantische bos kleine krulletjes heeft. Dit informatieve boek helpt je namelijk in de zoektocht naar de juiste verzorging voor jouw specifieke haar.
Inmiddels zijn er al duizenden exemplaren van Het Krullenboek verkocht!

Klik op de cover om een impressie van het boek te zien