Menu Sluiten

Over Sas


Algemeen

– Moeder
– Docent
– Studente
– Schrijfster

(heus niet druk)

Schrijven

Van jongs af aan mijn passie, mijn uitlaatklep voor alle bizarre, mooie en pijnlijke hersenspinsels en tot voor kort eigenlijk nooit zo mee naar buiten gekomen zoals ik nu doe

Moeder

– Niels (2010)
– Lieke (2012)
– Emma (2016)

de meest belangrijke mensjes ter wereld…


Lieve lezers

Wat gaaf dat ik jullie mee mag nemen in mijn verhalen. Ik lees alle reacties (check mijn FB) en ze zijn voor mij enorm waardevol.

Een boek uitbrengen staat al tig jaar op mijn bucketlist. Als klein meisje schreef ik in een schriftje al korte verhaaltjes en als ik op de basisschool een opstel moest schrijven, vond ik dat geweldig.
De jaren daarna heb ik langere verhalen geschreven, maar altijd voor mezelf. Zelden bracht ik wat naar buiten.

Als ik schrijf, dan verlies ik me volledig in een personage. Ik zet mijn koptelefoon op en ik ben ‘weg’. Ik probeer me in te denken hoe iets zou voelen en doe mijn best om dat in woorden uit te drukken. Deels gebaseerd op eigen ervaring en soms moet ik zelf 10 keer slikken als ik aan het schrijven ben, omdat ik in mijn herinnering duik en dit probeer te vertalen naar andermans wereld.

Inmiddels is mijn 1e boek ‘Doodse Stilte’ een feit. Een droom die uitkomt en waar ik ongelooflijk trots op ben.

Blijf lezen en blijf reageren!

Dankjewel xxx

Liefs, Sas


Special thanks to…

Alex: Dat je al mijn hersenspinsels accepteert en me de ruimte (en koptelefoon ) geeft om dit in alle rust te doen.
Liane & Jessica: Mijn fantastische spellinggoeroe’s. Geweldig en altijd binnen no time.
Lieke: Voor je onuitputbare steun en je eeuwige lieve woorden, voor de ‘insta voor dummies’ lessen  (Zie link hieronder) en voor de geweldige foto’s!
Nanda: Voor je eeuwige vriendschap. Ook al sta je onder de douche. 
Cristel: Omdat je al jaaaaaaren roept dat ik moet gaan schrijven en me bij de sushi het laatste zetje hebt gegeven.