Menu Sluiten

Reacties van lezers

Uit de duizenden reacties op mijn eerste boek ‘Doodse Stilte’ die ik inmiddels op Facebook en Instagram heb ontvangen (en die ik stuk voor stuk lees!), heb ik er een aantal geselecteerd. De reacties zijn afkomstig van mensen die het hele verhaal hebben gelezen. Laat je ook even weten wat je er van vond?

 

‘Wij hebben een traantje moeten wegpinken’

Viva


‘Dit is één van de weinige keren (en ik lees al 50 jaar), dat ik met tranen in de ogen en snuffelend een verhaal uitgelezen heb. Ik heb geen woorden om uit te drukken hoe dit verhaal, vooral de laatste delen, mij aangegrepen hebben. Chapeau Sas!’

Mireille


‘In één woord adembenemend. Letterlijk en figuurlijk!’

Eefke


‘Holy shit.. vannacht om 1 uur zag ik je pagina voorbij komen! Ik ben gaan lezen lezen en nog eens lezen… ik keek daarna op de klok en het was 05.55u (6u gaat de wekker) zo mooi geschreven!!’

Daisy


‘Pffff… wat een einde…. gewoon jammer dat dit het einde is! Wat moeten we nu?
Ik neem aan dat je voor ons allemaal ook slachtofferhulp hebt ingeschakeld?’

Isabella


‘Niet te doen dit, zonder tissues!
Prachtig geschreven!’

Annelies


‘Lieve, lieve Sas! Wat heb je fantastisch geschreven, wat heb je mij weer helemaal mee kunnen nemen in een bizar levensecht stuk. 
Dank, dank, dank!
Geniet van je succes.’

Kristel


‘Mijn partner moest me eraan herinneren om te blijven ademhalen. 
Terwijl ik haperend adem haalde en de tranen over mijn wangen rolden, heb ik de laatste hoofdstukken gelezen. De muziek geeft je nog meer het gevoel dat je echt daar die zaal in loopt…
De pijn die zij als moeder voelt voor haar kinderen is onbeschrijflijk. Zo krachtig probeert ze te zijn voor hen, zo gebroken is ze als de vrouw van Leon. 
Alle hoofdstukken heb ik wrijvend over mijn eigen beginnende buikje gelezen, ook de oerkracht om dat kleine kindje te beschermen is zo voelbaar. 
Lieve Saskia, ik hoop dat het verhaal fictie was… Want was een verschrikkelijke waarheid zou dit zijn. Je hebt het in ieder geval zo mooi en intens geschreven dat ik het gevoel had dat bij elke zin die ik las, ik daar stond. Waar Esmee, Jasper, Eva… waar iedereen was… dat ik getuige was van het geluk en het immense verlies dat zij leden. 
Pfoe… De doodse stilte was bijna tastbaar en voelbaar.’

Lisanne


‘Wauw! Wat kun jij goed schrijven. Je wordt er echt ingezogen en met alle vezels in mijn lichaam voel ik de pijn die zij moet hebben gevoeld. Ik heb zelfs ook 2 kleintjes van deze leeftijd en dan komt het ineens heel dichtbij. Ik hoop dat ik dit nooit mee hoef te maken. Met een nat gezicht en wazige ogen heb ik dit verhaal gelezen.’

Joyce


‘Wow
Damn
Wow
Bah.
Wat schrijf je goed.
*Gaat op zoek naar tissues*’

Marije


‘Ahhhhhhh…. En nu moet ik nog kunnen slapen? Wauw… eh… geen woorden… waanzinnig weer.’

Merel


‘Werkt echt verslavend. Hoe emotioneel, je word meegesleept in de gevoelens, maar tegelijk ook super moet lachen om hoe stuntelig, maar zo herkenbaar sommige dingen zijn. Geweldig.’

Gwenda


‘Wauw… in tijden niet zo zitten brullen.  Wat kan jij ontzettend goed schrijven!’

Trinske


 

Recensies

Don’t judge a book by its cover (of juist wel?)
hier en hier kun je recensies vinden van mijn eerste boek ‘Doodse Stilte’